FAIR IS THE NEW COOL

Despre proiect

Ne-am implicat cu drag intr-un eveniment care ne-a cucerit prin mesajul sau: #fairtrade, #socialwear #empowerwomen. Compania remesh a lansat prima ediție a evenimentului de design și fair trade “Fair is the New Cool”, sarbatorind noua certificare “Fair Trade Label” acordată de World Fair Trade Organization (WFTO), o recunoaștere la nivel global a valorilor remesh de design și comerț echitabil. Cu acesta ocazie au lansat prima colecție realizata în colaborare cu designerii Mariana Villanueva (Chile, un designer de obiecte și bijuterii din sticlă) si Bogdan Moga – Unikoti (România).

DS Cheese & Wine Bar

Pentru a adauga o nota de eleganta naturala evenimentului, dar si pentru rasfatul invitatilor, DS Premium Events a creat designul Wine & Cheese Barului. Ne-au inspirat culorile armonioase ale produselor furnizate de Bio&co si aroma busuiocului de gradina. Intr-o atmosfera artsy si relaxata, invitatii au savurat vinurile de la Domeniile Franco Romane, branza delicioasa, legume si fructe bio, zacusca, paine integrala, crema de smantana cu chives sau salata de gulii. Produse romanesti absolut delicioase intr-o prezentare #DSstyle.

Credit si resurse

Design & Food styling Wine & Cheese Bar: DS Premium Events

Official advertising, strategy, design and photography agency: Eleven

Food & drink: Bio&co si Domeniile Franco Romane

Locatie: Renaissance Art Gallery

Foto produse remesh: Amalia Savinescu

Foto Wine & Cheese Bar: Beatrice Vornicu

remesh

remesh este o inițiativă a Asociației Ateliere Fara Frontiere, dezvoltată sub o idee inovatoare: aceea de socialwear. În cadrul unor ateliere de inserție socială a femeilor, bannerele publicitare sunt reciclate și transformate în obiecte de design și accesorii fashion. Proiectul propune modalități creative de încurajare a consumului sustenabil și de dezvoltare a oportunităților oferite de designul contemporan.

Important!

Din 2009 si pana in prezent, proiectul a generat:
► 50 de tone de deseuri publicitare colectate
► 15.000 de produse vandute catre consumatori responsabili
► 7 locuri de munca in insertie, 15 persoane angajate per total

Despre noi

DS Premium Event Design & Planning: servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

Share a Little Love

TOP