BOTEZUL AMBREI

CONCEPT

Botezul Ambrei, visul unei splendide zile  de primavara ♥ Sandra a dorit ca botezul printesei ei, Ambra,  sa fie  delicat si delicios, cu un aer de prospetime si efervescenta naturala, ca un inceput de viata atat de minunat ♥  Tema aleasa: dantela chantilly, nuante de ecru, roz pudrat, verde salvie si alb.

Ranunculus, sfesnice romantic decorate,  masuta cu amintiri, marturii, cake bar, activitati copii, muzica, photo corner, fiecare idee a fost inclusa intr-un concept unitar si a prins viata. Astfel, povestea Ambrei, minunea frumoasa cu ochi jucausi, s-a lasat scrisa in culori pastelate, cu dantela, flori, deserturi si decoratiuni superbe, migalos realizate manual, pe muzica cvartetului de coarde si in lumina lumanarilor.

CREDIT SI RESURSE

Party & cake design:  DS Premium Events

Event branding:  DS Premium Events

Flori: Patchouli flowers concept store

Prajituri si torturi: Cookie jar, Beatrice Vornicu

Activitati copii: Roxana Vasile - Compania Mica

Fotografii: Cromatica si  Beatrice Vornicu

DANTELA CHANTILLY & PASTELURI DELICATE

Brandingul evenimentului (invitatii, welcome sign, simboluri mese, place cards, meniuri individuale etc)  a fost creat apoi detalii din dantela chantilly au fost aplicate manual cu multa dragoste si deosebita atentie. Designul floral s-a regasit in toate detaliile evenimentului. Aranjamente florale minunate - ranunculus, trandafirasi, verde salvie - cu insertii de  simboluri “bebelusesti” ursuleti, biberoane si body-uri, au ornat elegant mesele, scaunele, zona de intrare, cake barul, spatiul de amintiri. Marturiile au fost superbe si unice! Statuete atat de fine si de  pline de viata, alese cu sufletul, pentru prieteni dragi ♥

DS CAKE BAR

Imbracat in dantela ecru si incadrat de flori delicate, cake barul a fost punctul de atractie. Delicatese realizate cu multa dragoste, respectand intocmai tematica party-ului, folosind in principal cu ingrediente organice, fara strop de colorant artificial. Tortul Ambrei a fost o minunatie cu blat de vanilie,  mousse de zmeura si  delicioasa  ciocolata alba, decorat cu flori naturale. Un vis in culori delicate, cu texturi rafinate si arome naturale.

Despre noi

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

Read More

Share a Little Love

TOP