Winter in the city

VACAMUUU GWT

O locatie frumoasa, unde cuprul, marmura si catifeaua – detalii incantatoare ale design-ului contemporan – duc experienta VacaMuuu la un alt nivel, restaurantul VacaMuuu GWT poate gazdui pana la 180 de persoane la masa si pana la 600 in sistem cocktail. Este amplasat in nordul capitalei, ceea ce il face un loc perfect pentru evenimentele private si corporate de week-end.

CONCEPT

DS Premium Events a creat pentru VacaMuuu GWT 2 concepte pentru evenimente. Ne-am gandit la o iarna urbana, Winter in the city & The sizzling season, o combinatie eleganta de design si arome.  Culori naturale si vibrante, fructe integrate discret in aranjamentele florale, detalii cu caligrafie aurie. Am integrat conceptul si in detalii subtile, dar de efect precum cocktailuri si decor pahare pentru welcome drinks.

CREDIT SI RESURSE

Concept, design & styling: DS Premium Events
Decor floral: Raluca Balint
Stationary & Calligraphy: Charmink Calligraphy
Foto: Catalin Rucareanu si Beatrice Vornicu

Daca doriti sa organizati la VacaMuuu GWT un eveniment privat sau corporate cu design contemporan si accente gourmet, contactati-ne. Sarbatoriti DS style! ♥

Concept 1: Exotic greenery & pomegranate

Frunze exotice, savuroase rodii rosii si caligrafie aurie

Concept 2: Greenery & Orange

Greenery, fructe de kumquat, note caligrafiate auriu pe negru

Despre noi

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

Read More

Share a Little Love

TOP