Fluturi & Flori

BOTEZ TEMATIC #DSdesign

CONCEPT

A fost odata ca-n povesti… Printre flori pastelate si deserturi savuroase, fluturasii au zburat fericiti in lumea de poveste creata special pentru micuta Teodora Ioana. Un minunat concept DS Premium Events, botezul tematic  “Pupici de fluturasi si aventuri inmiresmate”.  ♥

Implementat in intreg designul evenimentului, conceptul s-a regasit in superbe felinare decorate cu flori, in minunate detalii ale setului de papetarie special creat pentru brandingul botezului (“bine ati venit”, seatting chart, numere mese, etichete, fundal si decoratiuni cake bar), in cake barul pastelat si delicios, in aranjamente jucause de baloane, fluturi & flori, in marturii decorate conform tematicii si photo corner-ul menit sa creeze amintiri de neuitat din lumea de povestea a Teodorei.

CREDIT & RESURSE
  • Concept, Design & Styling: DS Premium Events
  • Aranjamente florale: Raluca Balint
  • Deserturi: Zexe Braserie si Cookie Jar
  • Foto: Catalin Rucareanu

Fluturi jucausi & Flori delicate

Botez tematic DS Premium Events

Our Creative Corners

DS Design Cake Bar

Despre noi

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

Read More

Share a Little Love

TOP