CONCEPT

Un proiect tare drag noua, The Floral Cake Bar. Brieful a fost simplu: alb, paleta de roz spre burgundy, griuri, multe flori. Pur si simplu, magnific. Cu un brief atat de clar, ne-am dat frau liber imaginatiei si am creat un concept de poveste, tailor-made.

Ne plac cake bar-urile diferite, cele care au suflet, prajituri altfel, personalizate, delicioase, prezentari si displayuri originale. Ne doream de ceva timp sa realizam turnuri de capsuni in ciocolata si structuri din dougnuts, irezistibilele gogosi americane. Nefiind disponibile ready made in Romania, ne-am suflecat manecile si am realizat chiar noi structurile atat de sensibile, inclusiv insertia florilor de la IRIS. Nu a fost usor, insa rezultatul a fost spectaculos.

Iata ce minunatie am creat! Ingredientul principal? Pasiunea noastra si increderea totala a clientilor nostri in rezultatul magnific. Multumim, Lana <3

CREDIT & RESURSE
  • Cake bar Concept, Design, Styling si productie: DS Premium Events
  • Aranjamente florale: Floraria Iris
  • Deserturi: Ana Consulea si Cookie Jar
  • Foto: Marius Dragne si 602
  • Locatie: Snagov Club

THE FLORAL CAKE BAR

DS Premium Events Weddings

Despre noi

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

Read More

Share a Little Love

TOP