Evenimente corporate

Un  eveniment corporate reprezinta brandul, fiind o oportunitate a companiei de a impartasi celorlalti istoria, viziunea si realizarile. De la organizarea unor gale somptuoase, la lansari de produse, campanii de promovare sau activitati deosebite pentru motivarea/recompensarea angajatilor, echipa DS se va ocupa cu precizie si stil de fiecare  aspect al evenimentului.

Atuurile noastre? Experienta in strategie de comunicare si de brand isi spune cuvantul. Stim ce inseamna valori de brand, personalitate, tonalitate. Intelegem targetul si insight-urile care ii determina comportamentul. Stim sa lucram dupa brief, sa organizam, sa supervizam si sa verificam furnizorii. Respectam bugetul si-l putem optimiza cu maximum de impact. Sustinem cu argumente si justificam creatia in slujba obiectivelor.

Suntem designeri de eveniment si intotdeauna punem accentul pe frumos si originalitate in evenimentele pe care le organizam, utilizand in acelasi timp experienta de project management. In concluzie, fie ca exista sau nu o strategie de brand, de comunicare sau o strategie de HR  noi putem concepe si design-a un eveniment care sa va ajuta sa va indepliniti obiectivele.

EVENTS

GIFTS

BRANDING

CLIENTI

TESTIMONIAL

“Atentie la detalii, pasiune, bun gust, creativitate si cu un topping de simt organizatoric, asa as descrie experienta mea cu DS Premium Events. In organizarea de evenimente corporate DS a venit cu un suflu nou in peisajul actual in care evenimentele se organizeaza pe ultima suta de metri fara a mai lasa timp pentru detaliile care intotdeauna conteaza. Le recomand celor care isi doresc sa aiba fie un eveniment privat sau corporate memorabil, sa apeleze la o echipa pe care se pot baza si care va reusi sa le depaseasca asteptarile."
Emanuela Stan, Responsabil Comunicare Ecotic
“Am cateva criterii foarte bine stabilite atunci cand imi aleg partenerii de afaceri. Printre acestea sunt pasiunea pentru meseria lor, grija pe care o au fata de nevoile clientilor si atentia la detalii. Beatrice si Ana m-au convins din prima! Am facut lucrari minunate impreuna si inca nici nu am inceput!"
Ana Consulea, Chef Cofetar & Fondator Zexe Braserie
“Profesionalism, atenție maxima la toate detaliile, încadrare excelenta în orice deadline si anticiparea perfecta a dorintelor clientului. Felicitari si multumesc!"
Marius Sucala, Manager general Snagov Club

CONNECT WITH US